Nationale Onderwijsgids

EuroCollege Hogeschool

EuroCollege Hogeschool
Westblaak 139
3012 KJ Rotterdam
Telefoon:
010-4780129
Website:
http://www.eurocollege.nl
E-mail:
info@eurocollege.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/EuroCollege.hbo.mbo
Twitter:
https://twitter.com/EuroCollege
Instagram:
https://www.instagram.com/eurocollege/
Google+:
http://https://plus.google.com/104799507677506997023
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/eurocollege-hogeschool
“The best way of learning about anything is by doing” Richard Branson
 
EuroCollege is bij uitstek de school voor ambitieuze mensen die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en zichzelf een succesvolle toekomst gunnen. Jongeren die willen leren van de besten. Onze docenten komen daarom uit het bedrijfsleven.
 
Op EuroCollege geloven wij dat studenten het meest leren van het opdoen van ervaringen. Daarom staat ‘Learning by Doing’ bij onze opleidingen centraal. Wij bieden echte projecten aan met echte deadlines en echte verantwoordelijkheden.
 
Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en vanaf 2020 in Eindhoven, biedt EuroCollege studenten de kans om versneld een hbo- of mbo-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen. Het particulier onderwijs van de school geeft studenten de kans om zich binnen drie jaar te ontplooien tot echte business professionals.
 
Na het behalen van je EuroCollege diploma beschik jij niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar ook over de juiste mindset en wilskracht om van start te gaan aan een mooie en succesvolle carrière.
 

Promotie video

Nieuws

Oudste privéschool van Rotterdam opent vestiging in Utrecht

EuroCollege Hogeschool, een kleinschalige particuliere business school, opent op 1 augustus 2018 een vestiging in het centrum van Utrecht. EuroCollege biedt versnelde hbo- en mbo opleidingen aan op het gebied van international business & ondernemen, finance, hotelmanagement, evenementen management en toerisme. EuroCollege is opgericht in 194...

Eurocollege Career conference day 2018

Op donderdag 29 maart vond voor de 14e keer de Career Conference Day plaats – een inspirerend congres georganiseerd voor en door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Studenten EuroCollege organiseren liefdadigheidsgala

Op zaterdag 24 maart jongstleden vond het Gala Uithoorn plaats; een charity georganiseerd door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Na 1 mei aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding bij EuroCollege

Bij EuroCollege kun je jezelf ook na 1 mei aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding. 

Studenten: EuroCollege beste privéschool van Nederland

Studenten uit het hoger onderwijs vinden EuroCollege de beste privéschool van Nederland. Bij de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2018 waarderen ze de particuliere opleiding van onderwijsvernieuwer Edu van de Walle met een gemiddelde van 4,4 op een maximale score van 5. Een 8,8 op de schaal van 10.

Het schooljaar is weer begonnen!

Het nieuwe schooljaar is  alweer aan de gang. Vol enthousiasme, motivatie en energie zijn de EuroCollege studenten van start gegaan met stappen te maken in de richting van een succesvolle toekomst. De Corona-epidemie heeft ook invloed op ons. Dat maakt dit jaar anders. 

Stage lopen tijdens Corona

De eerstejaars studenten van het EuroCollege (hbo) zijn inmiddels allemaal op stage. Daar zijn wij als EuroCollege natuurlijk hartstikke blij mee en trots op! De komende tijd zullen verschillende studenten hun ervaringen delen. Een stage in het buitenland kan op dit moment natuurlijk lastig zijn, gezien de situatie omtrent COVID-19. Toch is het ...

NOG Locatie