Nationale Onderwijsgids

EuroCollege Hbo, AD & Mbo

EuroCollege Hbo, AD & Mbo
Westblaak 139 (Hoofdkantoor)
Vestigingen in Amsterdam, Rott
Telefoon:
0104780129
Website:
https://www.eurocollege.nl/
E-mail:
info@eurocollege.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/EuroCollege.hbo.mbo/
Twitter:
https://twitter.com/eurocollege?lang=en
Instagram:
https://www.instagram.com/eurocollege/
Google+:
http://https://plus.google.com/104799507677506997023
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/eurocollege-hogeschool

STUDEREN AAN DE BEST PRESTERENDE SCHOOL?

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Versneld, begeleid & kleinschalig, met veel praktijk! Wil jij doelen leren stellen en ontdekken dat discipline en passie de sleutels vormen tot jouw succes? Wil jij studeren aan de best presterende school van Nederland? Kies dan een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen in hotel- en evenementen management, toerisme,  e-commerce, business & entrepreneurship of finance management. In Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen.  Sinds 1949.

HBO en MBO, kleinschalig, voor jongeren met een eigen wil

EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO, en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, geïnspireerd  en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding en opleiding.

 

Learning by doing

Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten en projecten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines, echte stress en met echt geld. Uiteraard coachen wij jou samen met je medestudenten om je project op tijd af te krijgen. Het bedrijfsleven is lovend over de mentaliteit van onze studenten. No pain, No Gain!

 


Welke opleidingen heeft EuroCollege?

 

MBO opleidingen


<p style="color: black; line-height: 15.75pt; margin-bottom: 3.75pt;">
</p> <p style="color: black; line-height: 15.75pt; margin-bottom: 3.75pt;">HBO OPLEIDINGEN</p>

Meer weten?

Ontdek het zelf tijdens een online open dag. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter kennen en kom erachter of onze school bij jou past. We zijn open en eerlijk en helpen je graag met je studiekeuze. Een online open dag bezoeken bij EuroCollege is daarom altijd waardevol. 


Kijk voor alle data op de website! Wij staan ook altijd voor u klaar via de mail: info@eurocollege.nl, de telefoon 010 - 478 01 29 en whatsapp 0643244264.<p style="mso-margin-top-alt:auto;mso-margin-bottom-alt: auto;mso-add-space:auto;text-indent:-18.0pt;line-height:normal;mso-list:l1 level1 lfo1">·</p> <p style="mso-margin-top-alt:auto;mso-margin-bottom-alt: auto;mso-add-space:auto;text-indent:-18.0pt;line-height:normal;mso-list:l1 level1 lfo1">  

</p></span></span></span><h3>
</h3>

Promotie video

Nieuws

Oudste privéschool van Rotterdam opent vestiging in Utrecht

EuroCollege Hogeschool, een kleinschalige particuliere business school, opent op 1 augustus 2018 een vestiging in het centrum van Utrecht. EuroCollege biedt versnelde hbo- en mbo opleidingen aan op het gebied van international business & ondernemen, finance, hotelmanagement, evenementen management en toerisme. EuroCollege is opgericht in 194...

Eurocollege Career conference day 2018

Op donderdag 29 maart vond voor de 14e keer de Career Conference Day plaats – een inspirerend congres georganiseerd voor en door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Studenten EuroCollege organiseren liefdadigheidsgala

Op zaterdag 24 maart jongstleden vond het Gala Uithoorn plaats; een charity georganiseerd door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Na 1 mei aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding bij EuroCollege

Bij EuroCollege kun je jezelf ook na 1 mei aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding. 

Studenten: EuroCollege beste privéschool van Nederland

Studenten uit het hoger onderwijs vinden EuroCollege de beste privéschool van Nederland. Bij de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2018 waarderen ze de particuliere opleiding van onderwijsvernieuwer Edu van de Walle met een gemiddelde van 4,4 op een maximale score van 5. Een 8,8 op de schaal van 10.

Het schooljaar is weer begonnen!

Het nieuwe schooljaar is  alweer aan de gang. Vol enthousiasme, motivatie en energie zijn de EuroCollege studenten van start gegaan met stappen te maken in de richting van een succesvolle toekomst. De Corona-epidemie heeft ook invloed op ons. Dat maakt dit jaar anders. 

Stage lopen tijdens Corona

De eerstejaars studenten van het EuroCollege (hbo) zijn inmiddels allemaal op stage. Daar zijn wij als EuroCollege natuurlijk hartstikke blij mee en trots op! De komende tijd zullen verschillende studenten hun ervaringen delen. Een stage in het buitenland kan op dit moment natuurlijk lastig zijn, gezien de situatie omtrent COVID-19. Toch is het ...

NOG Locatie