Normal_teacher-3765909_1280

We staan aan de start van een nieuw jaar, maar een aantal dingen zijn in 2024 nog niet veranderd. Als de Nationale Onderwijsgids zetten wij ons dagelijks in voor lerend en docerend Nederland. Zo schrijven onze redacteuren nieuwsberichten over de gebeurtenissen binnen de gehele onderwijssector. Een nieuw jaar betekent echter niet dat we alle moeilijkheden van het afgelopen jaar achter ons kunnen laten. De terugkerende problematiek die wij namelijk ook in 2024 zien: het lerarentekort en tekort aan onderwijspersoneel.

Daarom neemt de Nationale Onderwijsgids haar verantwoordelijkheid en komen wij in actie!
Wij bieden je t/m 29 februari 2024 de mogelijkheid om twee gratis vacatures (ter waarde van 500 euro) te plaatsen binnen onze vacaturebank.

De redacteuren van de Nationale Onderwijsgids zetten zich dagelijks in om al het onderwijsnieuws binnen alle sectoren voor jou te verzamelen. Maar, we doen nog veel meer! Zo beschikken wij over onze eigen vacaturebank, waardoor jij gericht onderwijspersoneel kunt werven. Het plaatsen van een vacature bij ons heeft nog vele andere voordelen, die je hier kunt lezen.

We hopen door aan jou twee gratis vacatures weg te geven een kleine bijdrage te leveren aan het oplossen van de personeelstekorten binnen de kinderopvang, scholen en overige onderwijsorganisaties.

Wil jij gebruikmaken van onze actie? Stuur dan een mail naar onze mediapartner marketing@zichtbaar24.nl of bel naar 050 317 3130.

Namens de Nationale Onderwijsgids, wensen wij je een leerzaam, educatief en bovenal gelukkig 2024 toe!