Gastles voor scholen in omgeving Zwolle over 3FM Serious Request en Metakids

Lig jouw school in de omgeving van Zwolle? Het is nu mogelijk om een gastles over metabole ziekte te krijgen. Deze gastles wordt georganiseerd door 3FM Serious Request en Metakids. Op de website van 3FM kan je je school hiervoor aanmelden en wie weet komen er binnenkort gastlesdocenten bij jou op school. Dat meldt 3FM.

Het is de meest dodelijke ziekte onder kinderen: metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd. Daarom komt 3FM Serious Request in de week voor kerst in actie voor Metakids. Van 18 tot en met 24 december maakt 3FM 24 uur per dag live radio vanaf het Rodetorenplein in Zwolle. Dat doen ze vanuit een Glazen Huis.

Informatie over Metakids en Serious Request 

Leerlingen krijgen tijdens de gastlessen meer informatie over de actieweek van 3FM. Deze gastles bestaat voornamelijk uit meer informatie over Metakids, Serious Request en hoe je zelf een actie kan opzetten.

Gastles

Via deze website kan je een formulier invullen en wie weet maakt jouw school wel kans op een gastles! De scholen die aangemeld zijn voor de actie zal het Kom In Actie-team in september contact opnemen. De gastlessen worden dan ook ingepland.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk 
Beeld: 3FM