Tijdens de Dinoweken gaan bezoekers van Julianatoren terug in de tijd

Kinderpretpark Julianatoren nodigt jong en oud uit om de fascinerende wereld van dinosaurussen te ontdekken tijdens de Dinoweken. Op openingsdagen in september zullen bezoekers worden ondergedompeld in een prehistorisch avontuur, waarbij een scala aan shows en activiteiten rondom dino’s wordt aangeboden. Dat meldt Koningin Julianatoren B.V. 

Het dinoplezier begint zelfs al bij de bezoekers thuis, met twee gloednieuwe tv series. Vanaf 23 augustus kunnen de kijkers genieten van de avonturen van de Julianatoren-karakters Dino & Dina in hun eigen serie op Videoland. En op zondag 27 augustus staat om 8.30 uur op RTL 4 het avontuur ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’ op het programma. 

Ervaring voor het hele gezin 

De Dinoweken beloven een ervaring voor het hele gezin te worden. Tijdens deze weken kunnen bezoekers genieten van hoogtepunten zoals ‘De Grote Dinoshow’ in het theater, ontmoetingen met levensechte dinosaurussen, avontuurlijke Safarishows met Jul & Julia, de mogelijkheid om babydino’s te aaien en het eindstuk ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’, gebaseerd op de gelijknamige nieuwe TV-serie.

Dinosaurussen 

Kijkers beleven een avontuur met Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf, die echte dinosaurussen tegenkomen. Wanneer een zelfgemaakte tijdmachine stukgaat, belanden er plotseling dinosaurussen in Kinderpretpark Julianatoren. Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf staan voor een grote uitdaging, waarbij de bezoekers een actieve rol kunnen spelen.

Dino & Dina 

De jongste kijkertjes kunnen zich ook verheugen op de nieuwe serie ‘Dino & Dina’ op Videoland. Vanaf 23 augustus worden Dino & Dina, de dinokarakters van Kinderpretpark Julianatoren, geïntroduceerd in hun eigen serie. Samen bouwen ze van alles na, waarbij creativiteit en fantasie de boventoon voeren. 

Première Avond

De Dinoweken worden ingeluid met de ‘Dino Première Avond’ op zaterdag 2 september. Tijdens deze avond komt de dinowereld tot leven als nooit tevoren. Met een vol programma overdag als ’s avonds genieten bezoekers van extra dinoplezier en het park dat tot 20.00 uur geopend zal zijn. 

Door: Nationale Onderwijsgids