Gezinnen in Den Bosch kunnen zich weer inschrijven voor Sjors-activiteiten

Afgelopen week hebben alle gezinnen op de 51 basisscholen in de gemeente ’s-Hertogenbosch het nieuwe Sjors-boekje ontvangen. Alle kinderen kunnen dus weer meedoen met sport en cultuur! Op www.actiefindenbosch.nl staat momenteel 859 Sjors-activiteiten van 118 aanbieders online. Deze activiteiten zijn in de periode van 1 oktober 2022 tot en met 24 maart 2023. Dat meldt Actiefindenbosch. 

Inschrijven kan online vanaf 26 september 19.00 uur. Zorg dat jij erbij bent en ontdek jouw talent! En blijf daarna ook geregeld het aanbod checken, want aanbieders kunnen 365 dagen per jaar nieuwe activiteiten online zetten. ´S-PORT en Huis73 enthousiasmeren het hele jaar door alle aanbieders om hun kennismakingsaanbod voor 0-100 jaar online te zetten. 

Andere doelgroepen 

Actief in Den Bosch heeft ook voor andere doelgroepen kennismakingen online staan. Zo kijk je voor peuters bij Sjors voor Mini’s (0-3 jaar), voor jongeren bij Try Out (13-20 jaar) en voor volwassenen bij FollowUp (21+ jaar). En onze website is nu via een tool op de homepage in 14 talen te lezen! 

Favorietenlijstje 

In het Sjors-boekje staan tegenwoordig QR codes. Scan deze code en kom direct bij de informatie over de activiteit of aanbieder aan. Ook kun je een favorietenlijstje maken door jouw favoriete activiteit alvast ♥ te geven. Zo navigeer je direct naar de juiste activiteiten als het inschrijven geopend is

Door: Nationale Onderwijsgids