Online open dag voor basisscholen in Amsterdam voor ouders

Een basisschool kiezen voor uw peuter van 2 tot 4 jaar is best lastig. Zeker nu u vanwege het coronavirus niet alle scholen kunt bezoeken. Daarom organiseren we op woensdag 26 januari een online Open dag van de basisschool. Dit meldt de gemeente Amsterdam.

Wilt u alles weten over Amsterdamse basisscholen? En ze van binnen bekijken? Heeft u vragen? Dit kan allemaal op de online open dag op woensdag 26 januari van 9.30 tot 12.00 uur. Speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen tussen 2 en 4 jaar. Inloggen via de website. De meeste Amsterdamse basisscholen doen mee aan de open dag.

Verschillende scholen 

Uw kind kan naar de basisschool als het 4 jaar is. We adviseren u om verschillende scholen te bekijken. Dan krijgt u een goed beeld van scholen die bij uw kind passen. Scholen in het echt bezoeken is nu niet altijd mogelijk. Daarom openen we nu online de deuren van de Amsterdamse basisscholen.

Ouders en verzorgers kunnen op deze ochtend makkelijk kennis maken met een aantal Amsterdamse basisscholen en een eerste keuze maken. Filmpjes met rondleidingen laten de scholen van binnen zien. Ook kunnen bezoekers via Zoom chatten met schooldirecteuren en leraren.

Door: Nationale Onderwijsgids