Kindertheater voorstelling

Het is niet altijd makkelijk om een leuke voorstelling te vinden voor op school. Zeker niet in deze tijd, waarin corona regelmatig roet in het eten gooit. In dit artikel schrijven we over de vier leuk(st)e kindervoorstellingen voor op locatie die op Kindertheater.nl staan.  

Om te beginnen starten we met onze topper de TokTukTuk van Timo van der Heuvel. Timo is een ervaren rot in het theaterlandschap. Hij speelt al jaren op basisscholen, festivals en theaters. Met zijn eigen tuktuk komt hij naar elk schoolplein in Nederland en speelt daar één van zijn prachtige voorstellingen. Leuk van Timo is ook zijn passie voor NT2 taalonderwijs. Ook juist voor kindertheater voor anderstaligen kan je hem boeken. 

Een prachtige tweede op onze lijst is de voorstelling Verkeer van Showman Jori Veldhuizen. Deze kan gespeeld worden op je digibord. En is daarmee meer dan 100% coronaproof. De voorstelling zit vol met leuke goocheltrucs en gaat uiteraard over het verkeer. Wilt u de voorstelling liever live gespeeld bij u op locatie, dan kan dat uiteraard ook.

De christelijke makers van kindertheater van Theater de Regenboog mogen niet ontbreken op deze lijst. Ze hebben twee prachtige coronaproof voorstellingen gemaakt. Hun voorstelling Alles is liefde! vertelt het verhaal van Jezus. Deze voorstelling is zeer geschikt voor christelijke basisscholen. Maar kan ook voor in een kerk of een vakantiebijbelfeest geboekt worden.

Als laatste -maar niet te vergeten- de voorstellingen van Tijl Damen. Tijls shows zijn heel erg interactief en zitten vol muziek. Bij Tijl is het Alle dagen feest! Hij speelt in deze tijd vanuit zijn eigen theaterbus buiten op het schoolplein, maar kan zijn voorstellingen ook spelen in de aula of gymzaal van een school. Door korte voorstellingen te spelen, kunnen alle kinderen van een school de voorstelling meemaken.