Schooltv selecteert 10 leukste titels per basisschoolgroep

Schooltv heeft een top 10 samengeteld van de meest leerzame afspeellijsten, programma’s, films en quizzen per basisschoolgroep. Normaal voor in de klas, maar omdat de scholen nog even dicht blijven, is het nu ook geschikt om thuis te bekijken. Dit meldt Schooltv.

Nu iedereen wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven, zal de dagelijkse schermtijd voor veel kinderen toenemen. Dat kan ook op een verantwoorde manier. Op Schooltv.nl/thuis vind je de Thuis Top 10; de 10 leukste en meest leerzame programma’s, afspeellijsten en quizzen op Schooltv per groep, maar ook korte en langere kinderfilms van eigen bodem. Of neem een kijkje bij de informatieve ontdekplaten, die je op een speelse manier een hoop leren over de wereld, ons lichaam, de Tweede Wereldoorlog en meer.
 

Ook handig

Het online platform van Schooltv is voor iedereen vrij toegankelijk en altijd reclamevrij. Dus voor zowel docenten als ouders een handige ondersteuning bij onderwijs vanuit huis. Ook is het mogelijk via ‘Mijn Schooltv’ zelf afspeellijsten te maken en delen. 
 
Door: Nationale Onderwijsgid