Logo_logo_school_of_seef

Maandag 15 september tussen reiken gedeputeerde Ingrid de Bondt van de provincie Zuid-Holland en onderwijswethouder Kees van Velzen van de gemeente Teylingen het 100e verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF van Zuid-Holland uit. De eer komt toe aan de Regenboogschool in Voorhout. 

SCHOOL op SEEF is het programma voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie in Zuid-Holland, dat is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) in opdracht van de provincie Zuid-Holland, het Stadsgewest Haaglanden en de stadsregio Rotterdam. Scholen, die planmatig werken aan theoretische en praktische verkeerseducatie in alle leerjaren, communicatie met ouders en met de gemeente kunnen in aanmerking komen voor het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel als ze aan de criteria voor het label voldoen.

De Bondt en Van Velzen zullen eerst op de locatie aan de P. van Slingerlandstraat in Voorhout het labelbord onthullen voor aan de gevel. Daarna stappen ze op de fiets naar de andere locatie van de Regenboogschool aan de Distelweg. Ook daar wordt het bord met het SEEF-label onthuld. Ter afsluiting zingen de leerlingen het SEEF-lied.

© Nationale Onderwijsgids