Normal_dag_van_de_leraar_winactie_546x400_px_v1

Als Nationale Onderwijsgids hebben wij bewondering voor alle onderwijzers. Zij doen hun uiterste best voor onze kinderen. Dinsdag 5 oktober 2021 is het de Dag van de Leraar, de dag om stil te staan bij onze leerkrachten!

Elk jaar staan we op de Dag van de Leraar stil bij het onderwijs en in het specifiek bij de leerkrachten in het onderwijs. Zij spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Wil jij een leerkracht bedanken voor zijn of haar inzet? Doe mee met deze winactie en wie weet wint hij of zij een VVV Cadeaukaart t.w.v. €25!

Winactie

VVV Cadeaukaarten wil vijf VVV Cadeaukaarten t.w.v. €25 verloten onder de leerkrachten die jullie taggen. Met een VVV Cadeaukaart kunnen zij heerlijk shoppen bij winkels en webshops, denk aan de Bijenkorf, Zalando, Wehkamp, vtwonen, Rituals, Dille & Kamille. Echter, je kunt met de VVV Cadeaukaart ook bij Thuisbezorgd.nl een heerlijke, gemakkelijke maaltijd bestellen en je kan met de VVV Cadeaukaart zelfs een dagje of nachtje eropuit of bij een restaurant heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Kortom, van alles is mogelijk! Bekijk hier alle bestedingspunten van de VVV Cadeaukaart.

Hoe werkt deze winactie?

Van 4 oktober t/m 10 oktober 2021 (week 40) kan iedereen meedoen met deze winactie. Ga hiervoor naar de Facebook-post en laat in een reactie op onze post weten welke leerkracht dit cadeau volgens jou verdient en waarom! Wij zullen de 5 winnaars t.z.t. bekend maken.

Reageren maar en wie weet wint jouw leerkracht de VVV Cadeaukaart t.w.v. €25!

Door: Nationale Onderwijsgids