Normal_dag_van_de_leidster_winactie_546x400_px_v2

Als Nationale Onderwijsgids hebben wij bewondering voor alle medewerkers in de kinderopvang en het kinderdagverblijf en voor alle gastouders. Zij zetten zich allen met hart en ziel in voor onze kinderen en spelen een belangrijke rol in de opvoeding. Donderdag 16 september 2021 is het de Dag van de Leidster, de dag om stil te staan bij die medewerkers en gastouders!

Elk jaar op de derde donderdag van september staan we stil bij de pedagogische medewerkers in ons land. Zij zetten onze kinderen altijd op de eerste plaats. Wij willen jullie, de leid(st)ers, daarom in het zonnetje zetten! Doe mee met deze winactie en wie weet win jij als leid(st)er een VVV Cadeaukaart t.w.v. €25.

Winactie

VVV Cadeaukaarten verloot vijf VVV Cadeaukaarten t.w.v. €25 onder de leid(st)ers die hun mooiste ervaring met ons delen. Met een VVV Cadeaukaart kan je heerlijk shoppen bij winkels en webshops, denk aan de Bijenkorf, Zalando, Wehkamp, vtwonen, Rituals en Dille & Kamille. Echter, je kunt met de VVV Cadeaukaart ook bij Thuisbezorgd.nl een heerlijke en gemakkelijke maaltijd bestellen en je kan met de VVV Cadeaukaart zelfs een dagje of nachtje weg of bij een restaurant heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Bekijk hier alle besteedmogelijkheden!

Hoe werkt deze winactie?

Van 13 t/m 19 september 2021 (week 37) kunnen alle leid(st)ers meedoen met deze winactie. Ga hiervoor naar de Facebook-post en laat in een reactie op onze post weten wat jouw mooiste ervaring is! Wij zullen de 5 winnaars vervolgens bekend maken.

Reageren maar en wie weet wint jouw leid(st)er de VVV Cadeaukaart t.w.v. €25!