Normal_vvv_occ_winactie_studenten_week_20_546x400_px

Als Nationale Onderwijsgids duimen wij samen met VVV Nederland, net als ongetwijfeld iedereen in Nederland, de komende tijd voor alle eindexamenleerlingen. De eindexamens zijn begonnen en daarmee breekt een spannende tijd aan voor alle eindexamenleerlingen. Jullie hebben het niet makkelijk gehad door de coronacrisis, maar wij weten dat jullie het kunnen en willen jullie een extra hart onder de riem steken middels een leuke winactie!

VVV Cadeaukaarten deelt dit gevoel en wil vijf VVV Online Cadeaucodes t.w.v. €25 verloten onder jullie, de eindexamenleerlingen! Met de VVV Online Cadeaucode kan je heerlijk online shoppen bij de grootste webshops, denk aan een bol.com, Wehkamp, vtwonen, Rituals, maar je kunt er ook bij Thuisbezorgd.nl een heerlijke, gemakkelijke maaltijd mee bestellen. Bekijk hier alle besteedmogelijkheden. Kortom, het ideale cadeau om jezelf te verwennen!

Hoe werkt deze winactie?

Van 17 t/m 23 mei (week 20) kunnen alle eindexamenleerlingen meedoen met deze winactie. Ga hiervoor naar de Facebook-post en laat in een reactie op onze post weten wat jij als eindexamenleerling met een VVV Online Cadeaucode t.w.v. €25 zou willen doen! Wij zullen de 5 winnaars bekend maken in week 21.
Wat ga jij doen met de VVV Online Cadeaucode t.w.v. €25? Reageren maar en wie weet win jij dit leuke cadeau!

Door: Nationale Onderwijsgids / VVV Cadeaukaarten