Logo_hr_transformatie_onderwijs_middel

Wil jij een exclusieve Strategy Masterclass van Dr. Jay Marino bijwonen over de HR Transformatie in het Onderwijs? CKC Seminars organiseert op 26 november 2018 precies dat. De masterclass is voor schoolbestuurders, toezichthouders, directeuren, HR en schoolleiders die richting willen geven aan de strategische uitdagingen in en de transformatie van het onderwijs. Schrijf je via www.hrtransformatieonderwijs.nl in. Door gebruik te maken van de code MCNOGKRT krijg je 50 euro korting op de toegang, inclusief dinerbuffet. 

CONTINUOUS IMPROVEMENT.

THROUGH TEAMWORK

COLLABORATION

AND SHARED LEADERSHIP 

De huidige transformatie naar een digitale samenleving doen een groot beroep op het verandervermogen van mensen werkzaam in het onderwijs. Deze ontwikkelingen, de complexe dynamiek en de continue veranderende vragen aan het onderwijs, zorgen ervoor dat besturen, directeuren en management HR samen moeten optrekken om medewerkers in het onderwijs te ondersteunen in deze zoektocht. Dat vraagt een nieuw perspectief op onderwijsbeleid en een ondersteunende besturing van organisatie en medewerkers. De HR Transformatie in het onderwijs is dan ook in volle gang, waarbij met name de open dialoog om samen te komen tot een duurzame schoolontwikkeling centraal staat.

Masterclass door Dr. Jay Marino

Dr. Jay Marino neemt je ’s middags én ’s avonds mee in de wereld van transformatie. Hij zal het onder meer hebben over het veranderproces, teamwerk, samenwerking en gedeeld leiderschap. Maar ook over het hebben van een visie en missie, van normen en waarden en van doelen binnen een onderwijsorganisatie.

Aan het begin van de avond, na een dinerbuffet, gaat Marino in op het strategisch plan en op betrokkenheid van de medewerker en de student.

Met korting naar de Strategy Masterclass HR Transformatie in het Onderwijs

Met de kortingscode MCNOGKRT krijg je 50 euro korting op de toegang, inclusief het dinerbuffet. Schrijf je in via deze link en vink aan 'Onze organisatie is een non-profit organisatie, en wij zijn lid van één van de samenwerkende communicatiepartners. Ik betaal € 445,- excl. 

Heb je je al met onze kortingscode aangemeld voor HRM en het Onderwijs? Dan kun je ook met korting naar de Strategy Masterclass. Vink dan aan dat je reeds bent ingeschreven voor dat congres. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids