Logo_finance

Op 5 juni vindt de 7e editie van Finance in het Onderwijs plaats in Het Spant in Bussum. Deze editie heeft als thema ‘Toekomstgericht werken in het onderwijs’. Marc Otto, LMC VO Rotterdam is dagvoorzitter en Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist, Toine Janssen, Conexus, Sjef Drummen, Nikée en Agora onderwijs en hoogleraar strategie en innovatie Marc Vermeulen zijn keynote sprekers. Daarnaast praktijkcases van onder meer Onderwijsgroep Primus/Scholennetwerk De Basis, ROC Deltion College Zwolle, Hogeschool InHolland, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en nog veel meer! Lezers van de Nationale Onderwijsgids ontvangen 50 euro korting met de code NOGDCT50FO. Meld je nu aan!

Trendwatchers en futurologen voorspellen het einde van een wereld die wij kennen en tonen een fascinerende toekomst van onze samenleving en maatschappij. Wat nu als je deze voorspellingen koppelt aan de ontwikkelingen in het onderwijs? Hoe speel je als financial in op de veranderende omgeving?

VOOR WIE IS FINANCE IN HET ONDERWIJS?

Dit congres is hét platform voor directie, financiële professionals, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector. We bespreken de laatste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van middelbaar beroepsonderwijs (mbo) tot hoger beroepsonderwijs (hbo) en wetenschappelijk onderwijs (wo). 

Meld je aan met korting

Deelname bedraagt normaal gesproken 295 euro (non-profit) en 695 euro voor professionals die niet in de non-profit sector werken. Neem gratis een collega mee! Gebruik je daarnaast onze unieke kortingscode NOGDCT50FO, dan krijg je ook nog 50 euro korting! Vink bij je aanmelding aan ‘Ik heb een code’ en vul dan de code in bij ‘Uw code’. Aanmelden kan via deze link.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids