Logo_toetsen_en_beoordelen_v2

Op dinsdag 15 mei 2018 vindt het congres ‘Toetsen en Beoordelen in het VO’ plaats! Een congres over gepersonaliseerd onderwijs, formatief evalueren en de balans formatief & summatief. Ben je directeur, afdelingsmanager, teamleider, onderwijskundige, decaan, docent of anderszins werkzaam in het onderwijs? En wil je bij het congres dit congres zijn in de Jaarbeurs in Utrecht? Meld je aan en maak gebruik van  10 procent korting via de Nationale Onderwijsgids! Maak voor de extra korting gebruik van deze link of onze unieke kortingscode NatOndGidsT10.

Dit jaar staat het vinden van de balans tussen Formatief Evalueren en Summatief Toetsen centraal. “Teveel toetsen, te weinig feedback en de gebaande paden volgen om een hoog cijfer te halen. Het onderwijs is in beweging maar helaas zijn deze verhalen nog altijd herkenbaar voor leerling en docent in het voortgezet onderwijs. Vind met elkaar de kracht van de middenweg, op weg naar een krachtige balans tussen formatief evalueren en summatief toetsen”, aldus organisator Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.

Vragen als ‘Hoe bereiden we onze leerlingen door middel van de juiste toetscultuur voor op de onrijpbare toekomst?’ en ‘Hoe leren we onze leerlingen essentiele vaardigheden die nodig zijn als voorbereiding op de maatschappij waarin zij gaan werken?’ passeren op het congres de revue.

Voor wie is het congres?

Het congres ‘Toetsen en Beoordelen in het VO’ is interessant voor een brede groep mensen in het voortgezet onderwijs. Inspirerende sprekers uit diverse hoeken van het VO komen op 15 mei aanstaande aan bod.

Dagprogramma

Dagvoorzitter Judith Stoop opent het congres om 9.30. Vervolgens zullen diverse sprekers het woord nemen en vindt expertsessies en Hands’on Sessies plaats. Het hele programma kun je hier vinden.

Bestel voor 15 april en ontvang vroegboekkorting + 10 procent extra kortingscode

Normaal gesproken kost het congres 499 euro. Boek nu en ontvang 10 procent korting op de toegangsprijs. Klik op deze link om je aan te melden of gebruik onze unieke kortingscode NatOndGidsT10.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids