Logo_image-2018-03-09

Nationale Vriendinnendag (18 maart) wordt dit jaar een extra groot feest! Samen met bioscoopketen Kinepolis zet je je beste vriendin dit jaar namelijk extra in het zonnetje. Vertel ons op Facebook met wie jij op 18 april naar de Kinepolis Ladies Night rondom de Nederlandse romcom De Matchmaker wilt en win 4x2 VIP-tickets! 

Ladies Night The Matchmaker bij Kinepolis

Ben jij erbij op 18 april? Zorg dan dat je een uur voor aanvang van de film al in de bioscoop bent, want Kinepolis legt je graag nog even goed in de watten. Zo krijg je bij aankomst een welkomstdrankje en kun je allerlei stands met fashion- en beauty items bezoeken. Daarnaast kun je voorafgaand aan de film ook nog eens leuke prijzen winnen! Na de film krijg je een goedgevulde goodiebag. 

Over De Matchmaker 

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Meer weten? Op de website van Kinepolis vind je alle informatie over Ladies Night op 18 april aanstaande!

Winnen

Je maakt kans op de VIP-tickets door op Facebook mee te doen met de actie. Laat ons daar weten met wie jij naar de Kinepolis Ladies Night wilt en wie weet ben jij op 18 maart aanstaande de gelukkige winnaar!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids