Logo_logo_next_higher_education

Het congres Next Higher Education is voor alle professionals in het hoger onderwijs die op de hoogte willen zijn van de laatste nieuwtjes, opinies en visies binnen het hbo en universitair onderwijs. Deelnemers van de vorige editie waren vonden het een zeer inspirerend congres en een waardevolle samenkomst van professionals, die het hbo en universitair onderwijs (internationaal) betekenis geven. Wil jij ook op woensdag 13 en donderdag 14 december bij het congres Next Higher Education zijn? Meld je dan hier via ons aan en ontvang 20 procent korting! 

Wat kun je gedurende deze twee dagen verwachten? 

Woensdag 13 december: Hoofdcongres

Op de eerste dag ben je aanwezig bij het hoofdcongres. Laat je prikkelen bij de diverse programma’s die verspreid over de dag plaatsvinden en leer over thema's als gepersonaliseerde ecosystemen, gepersonaliseerd leren en waarheid en mythes rondom internationalisering in het hoger onderwijs. Tijdens deze dag neemt dagvoorzitter Frans Nauta je mee de diepte in over deze onderwerpen. 

Bekijk hier het programma van het hoofdcongres.

Donderdag 14 december: een dag vol masterclasses 

Op donderdag 14 december worden twee masterclasses georganiseerd. De eerste masterclass gaat over innovatie en de tweede helpt je nadenken over een zogenoemde Happy Onderwijsorganisatie. Hoe krijg je de beste studenten, docenten en medewerkers? En hoe zorg je voor een inspirerende leeromgeving? Geluksprofessor Leo Bormans legt het je uit. Daarbij ontvang je, wanneer je deelneemt aan deze masterclass, het boek 'Samen vernieuwen in de praktijk | Toolbox om werk te maken van innovatie’. 

Bekijk hier het programma van de masterclasses.

Bestel je kaarten nu met korting 

Je betaalt 599 euro voor het hoofdcongres, 699 euro voor de masterclasses en 1299 euro voor het totaalpakket. Via deze link ontvang je 20 procent korting op de dag(en) van jouw keuze. Wacht niet te lang met bestellen, want er zijn slecht 55 plekken beschikbaar!  

Meer informatie over Next Higher Education kunt u vinden op de website www.nexthighereducation.nl

Let op: De korting is alleen geldig als je de in de tekst toegevoegde links gebruikt!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids