Normal_dikke_draai_ananas

Leerkrachten, trainers en iedereen die van spelletjes houdt: opgelet! Wij mogen drie keer het humoristische en leerzame spel Dikke Draai Ananas weggeven. Creativiteit, verbindingen leggen en creëren: dat zijn de uitgangspunten van Dikke Draai Ananas. Wil jij kans maken op één van de drie spelletjes? Lees dan snel verder.

Maak nieuwe, onbestaande wezens aan de hand van drie woorden, en raad eens wat de anderen gemaakt hebben. Leer fantaseren, associëren en creëren met Dikke Draai Ananas! Leerkrachten kunnen hun leerlingen leren creatief te denken. Of gebruik het spelletje gewoon in de pauze. Een brainstormsessie? Ook dan is Dikke Draai Ananas een fijn attribuut, als opwarmer of tijdens de sessie. En als je gewoon alleen van spelletjes spelen houdt kun je ook meedoen om te winnen!

Winnen
Wat moet je doen om kans te maken? Laat een bericht achter onder ons Facebookbericht over de actie en vertel ons waarom jij Dikke Draai Ananas wil winnen. Op vrijdag 17 maart maken we bekend wie de drie winnaars zijn!

Ga voor meer informatie over Dikke Draai Ananas naar deze website. Het spel is daar tevens verkrijgbaar voor 15 euro (exclusief verzendkosten). 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids