Normal_vvv_leraar_afbeelding_facebook

Op 5 oktober 2022 is het de Dag van de Leraar. Op deze dag staan de leerkrachten in ons land centraal, wat doen ze het toch goed! Met welk cadeau kan je jouw leerkrachten op deze dag bedanken?

 

Leerkrachten nemen een belangrijke en verantwoordelijke taak op zich. Ze zijn essentieel voor de maatschappij. Als leerkracht sta je elke dag voor de klas met als doel dat de kinderen in ons land zich goed ontwikkelen. Op de Dag van de Leraar kunnen ouders én werkgevers hun waardering uiten.

Met welk cadeau kan je als werkgever je leerkrachten bedanken?

Als werkgever wil je al je medewerkers blij maken met het cadeau dat je aan ze geeft, maar hoe doe je dat? Door een cadeau te geven waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn: de VVV Cadeaukaart. Met dit cadeau hebben jouw leerkrachten de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal. Zo maak je al je leraren en leraressen blij!

Wat maakt de VVV Cadeaukaart hét perfecte cadeau voor leerkrachten?

Met de VVV Cadeaukaart kunnen je leerkrachten dus alle kanten op, of ze nu op zoek zijn naar een nieuw paar sneakers of een dagje naar de dierentuin. Ook kan je de VVV Cadeaukaart personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een thema als Bedankt of Speciaal voor jou. De cadeaukaart met omslag kan je vervolgens ook nog laten inpakken in een luxe envelop. Tot slot kan je als werkgever een persoonlijke boodschap toevoegen. Ideaal voor jouw bedankje op de Dag van de Leraar!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de VVV Cadeaukaart? Lees hier meer over dit cadeau voor jouw leerkrachten!