Verjaardagscadeau voor kinderen

Kan jij je nog herinneren hoe blij je als kind werd van een cadeau? Het krijgen van cadeaus is leuk, zeker wanneer je nog jong bent. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar, maar lukt het even niet om creatief idee te bedenken? Maak kennis met inspirerende voorbeelden voor het leukste verjaardagscadeau om aan kinderen te geven. 

Originele cadeaus voor baby’s

Ga je op kraamvisite en wil je graag origineel uit de hoek komen? Hoewel je het eigenlijk niet fout kunt doen voor de ouders, is het toch leuk om net even met iets anders op bezoek te komen. Denk aan een badjas voor kinderen. Deze kan je zelfs met de iedere gewenste naam laten bedrukken. Zo geef je de ouders van de pasgeborene een cadeau waar ze nog maanden gebruik van kunnen maken. Ook (bedrukt) speelgoed, knuffels en andere grappige accessoires voor baby’s doen het altijd goed. 

Cadeaus voor jongens

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jongens? De wensen van jongens zijn vaak anders dan die van meiden, hoewel dat op jonge leeftijd nog niet altijd duidelijk is. En waar vroeger Action Man en Lego in de mode waren, daar willen jonge kinderen tegenwoordig graag iets anders. Denk aan leuke gadgets en snelle auto’s om zelf te besturen. Ook accessoires om buiten te spelen zullen jongens blij maken, zoals een bal of stoepkrijt voor de jongste leeftijdsgroep.  

Cadeaus voor meisjes

Ook voor meisjes zijn tal van leuke ideeën te vinden waarmee je origineel uit de hoek komt. Denk aan een houten autobaan of houten trein met naam. Is jouw dochter of die van je familie/vrienden graag aan het knutselen? Dan is een eigen knutselkoffertje een grappig cadeau om te geven. Hierin kunnen meisjes al hun spulletjes geordend houden. Maak het af met de eigen naam, en het koffertje wordt echt een leuk persoonlijke bezit.

Persoonlijke verjaardagcadeaus voor kinderen

Wat is mooier dan de trotse lach van een kind? Een geslaagd verjaardagcadeau mag je best een beetje persoonlijk maken. Het cadeau is het kind op het lijf geschreven, zelfs letterlijk! Wil je een persoonlijk cadeau kopen voor schoolgaande kinderen? Dan is een rugzak voor kinderen met opdruk van de naam een originele verrassing. De tas is makkelijk te herkennen en zal daardoor nooit kwijtraken in school. En als dit wel gebeurt, dan weet iedereen bij wie de rugzak hoort. Wel zo makkelijk. Een rugzak met naam, eigen loopauto of regenlaarzen zijn altijd leuke cadeaus om te geven én krijgen.

De leukste cadeaus van nu

Het vinden van originele en leuke cadeaus voor baby’s en kinderen kan lastig zijn, maar onthoud dat je het eigenlijk niet verkeerd kan doen. Kinderen zijn vaak overal blij mee, zeker als je het persoonlijk maakt. Dat kan iets heel kleins zijn als een houten autobaan, tot iets groots als een loopauto of rugtas. Cadeaus waar je kinderen blij mee maakt.