Voordelige Student Verhuis Service nu ook in Groningen

Vanaf heden maken mensen in het noorden van Nederland voor een extra laag tarief gebruik van de verhuisdienst Student Verhuis Service. Na de overname van De StudentenService is deze populaire goedkope verhuisservice nu namelijk ook in Groningen gevestigd. Daarmee betalen mensen uit Noord-Nederland geen extra kosten meer voor de reistijd uit Amsterdam en dat is gunstig voor de portemonnee. Lokale student verhuizers bieden een nieuwe, betaalbare standaard voor verhuizingen. Dat meldt Student Verhuis Service B.V.

Ondanks de voor- en terugrijkosten heeft SVS een sterke positie verworven en is het uitgegroeid tot een vooraanstaand verhuisbedrijf. Deze groei is voornamelijk te danken aan de lage tarieven die SVS hanteert in vergelijking met andere bedrijven. Door gebruik te maken van relatief goedkope studenten als arbeidskrachten slaagt SVS erin de kosten laag te houden en tegelijkertijd kwalitatieve verhuisdiensten aan te bieden. Daarnaast kunnen klanten kiezen om zelf hun inboedel in te pakken en uit te pakken, waarmee de klant nog meer bespaart op de kosten. 

Toenemende vraag in het noorden van Nederland 

Volgens de CEO van Student Verhuis Service, Adrien, is de overname van De StudentenService in Groningen een noodzakelijke reactie op de toenemende vraag in het noorden van Nederland: "We ervaren een opvallende trend waarbij steeds meer mensen in noordelijke regio’s zoals Groningen vragen om een voordelige verhuisservice. Als bedrijf zien wij het aantal aanvragen buiten de randstad exponentieel toenemen. Met ons nieuwe filiaal in Groningen kunnen wij eindelijk voldoen aan deze groeiende behoefte."

Verhuisbewegingen naar het platteland 

De toenemende vraag naar verhuishulp in het noorden van het land is te verklaren. Uit data van het CBS blijkt namelijk dat de laatste jaren steeds meer mensen ervoor kiezen om de drukte van de Randstad achter zich te laten (CBS, 2022). Deze verhuisbewegingen naar het platteland maken de strategische keuze voor Groningen dus interessant. Groningen is een van de steden die in trek is bij Randstedelingen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Door: Nationale Onderwijsgids