Logo_logo-onderwijs-toptalentprijs

De Onderwijstoptalentprijs staat weer open voor nominaties van kandidaten. Lerarenopleidingen in heel Nederland kunnen hun (ex-)studenten aanmelden voor de titel van Onderwijstoptalent 2018. Met deze verkiezing wil de initiatiefnemer, het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP), laten zien dat een lerarenopleiding een waardevolle opleiding en dat afgestudeerde pabo’ers over talloze kwaliteiten beschikken. Dit meldt INOP.

De Onderwijstoptalent prijs wordt dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden in oktober tijdens de Nationale Onderwijsweek in Leiden. Elke pabo mag een student nomineren binnen de categorie Aankomende leraren in het beroepsonderwijs. Opleidingsinstituten voor docenten voortgezet onderwijs mogen maximaal drie kandidaten uit verschillende vakgroepen nomineren in de categorie Aankomende leraren in het voortgezet onderwijs.
 
In beide categorieën bestaat de prijs uit een bronzen trofee, een jaarabonnement op vakblad Didactiefen en een geldbedrag van 1.000,- euro. De OnderwijsTopTalentPrijs 2018 wordt begin oktober (nationale Onderwijsweek) uitgereikt in Leiden. Aanmelden kan via het formulier op deze website www.onderwijstoptalentprijs.nl
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids