Normal_lsvb_kandidaatsbestuur_2018-2019

Zaterdag heeft de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) een nieuw bestuur gekozen. Het nieuwe bestuur bestaat uit Geertje Hulzebos (voorzitter), Carline van Breugel (vicevoorzitter), Annejet Lont (secretaris), Maarten Heinemann (penningmeester), en John van Harten (algemeen bestuurslid). Op 24 juni nemen zij het stokje over. Kandidaat-voorzitter Geertje Hulzebos: "Iedereen heeft het over gelijke kansen maar concrete acties blijven uit. We kijken ernaar uit om te mogen strijden voor belangen van studenten.” Dit meldt de LSVb.

Geertje Hulzehof (25) wordt de nieuwe voorzitter en woordvoerder van de LSVb. Ze studeert nu een minor Onderwijswetenschappen en een minor Theoretische Filosofie en is voorzitter van een studentenraad van de UvA. 
 
Aankomend jaar is Carline van Breugel (23) de vicevoorzitter van de LSVb. Carline volgt nu een master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en was eerder raadslid van de Centrale Medezeggenschapsraad van de hogeschool Amsterdam.
 
De rol van secretaris wordt komend jaar vervuld door Annejet Lont (22). Annejet maakte vorig studiejaar haar bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam af. Ze is net voorzitter af bij de belangenorganisatie van alle psychologiestudenten van Nederland, SPS-NIP. 
 
Maarten Heinemann (24) gaat aan de slag als penningmeester van de LSVb. Hij volgt nu een master Geschiedenis & Actualiteit aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Momenteel is hij bestuurslid van Huurteams in Nijmegen en was hij bestuurslid van de Nijmeegse studentenbond AKKU.
 
John van Harten (24) maakt als algemeen bestuurslid het nieuwe LSVb-bestuur compleet. Hij studeert een master Religie en Beleid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij was lid van opleidingscommissie, raadslid van de facultaire studentenraad, voorzitter van de faculteitsvereniging en assessor van de faculteit.
 
De LSVb is ontzettend verheugd dat dit team graag het stokje overneemt. Op zaterdag 23 juni 2018 vindt de officiële wisseling van het bestuur plaats. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids