Excel cursus

Excel is het toonaangevende spreadsheetsoftwareprogramma, een krachtig hulpmiddel voor gegevensvisualisatie en -analyse van Microsoft. Het kan gebruikt worden voor gegevensinvoer, het organiseren van gegevens, het maken van grafieken en diagrammen, en nog veel meer.  

Waar kun je Microsoft Excel voor gebruiken? 

Excel is een geweldig hulpmiddel om gegevens te beheren. Als je veel gegevens hebt om bij te houden, kan Excel je helpen ze te organiseren en er wijs uit te worden. Je kunt Excel gebruiken om grafieken en diagrammen te maken die gegevens visualiseren, zodat ze gemakkelijker te begrijpen en interpreteren zijn. Excel kan ook gebruikt worden om complexe modellen en simulaties te maken. 
 

Voordelen van werken met Excel

Er zijn dan ook veel voordelen verbonden aan het werken met Excel. Je hebt de mogelijkheid om aangepaste berekeningen en formules te maken die je kunnen helpen werk te stroomlijnen. Gegevens en trends kun je makkelijk volgen zodat je betere beslissingen kunt nemen over het bedrijf of project. Ook geeft Excel je de mogelijkheid om snel professionele grafieken en diagrammen te maken, die je kunnen helpen jouw bevindingen duidelijk en beknopt te presenteren. 
 
En nog veel meer! Excel is een uiterst veelzijdig programma met vele mogelijkheden waar zowel bedrijven als particulieren hun voordeel mee kunnen doen. Dus als je het nog niet gebruikt, is het tijd om ermee te beginnen!  
 

Excel als onderdeel van Office 365

Werk je, of ga je werken met Microsoft Office 365 en wil je jouw efficiëntie en productiviteit nog meer verhogen? Maak dan gebruik van Office 365. Office 365 is een soort digitale werkplek, een suite van de bekende Microsoft tools waarmee je alles kunt doen, van het schrijven van documenten tot het maken van spreadsheets. Werken met deze suite van Microsoft levert grote en kleine bedrijven veel voordelen op in productiviteit. 
 
Excel is inbegrepen in het Office 365-abonnement. Dat betekent dat als je een Office 365-abonnement hebt, je toegang hebt tot Excel. Als je geen Office 365-abonnement hebt, kunt je uiteraard een standalone versie van Excel aanschaffen.  
 

Excel cursussen

Excel is een krachtig programma, maar er zit een leercurve in. Middels een Excel cursus kan je leren hoe je van al deze functies, en meer, gebruik kunt maken voor een optimale productiviteit. Excel cursussen van Compu Act zijn er voor elk niveau. Of je nu nieuw bent of de basis wilt bijspijkeren, we hebben diverse Excel cursussen die je op weg kunnen helpen. Ben je een ervaren Excel gebruiker, maar wil je meer de diepte in en effectiever werken? Wij hebben ook diverse Excel cursussen voor gevorderden zoals Microsoft Excel Gevorderden, Cursus Excel Analyse en Rapportage, Cursus Excel voor Financials en nog veel meer.   
 

Schrijf je in voor een cursus Excel

Dus waarom zou je Microsoft Excel niet eens proberen? Met zijn vele functies en mogelijkheden zou het wel eens het gereedschap kunnen zijn dat je nog mistte in jouw werkarsenaal. En wie weet? Na het volgen van een cursus Excel van Compu Act zou je wel eens een Excel power user kunnen worden. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een van onze Excel cursussen.