Digitalisering onderwijs

Digitaal lesgeven en samenwerken vraagt om veel meer dan een betrouwbaar WiFi-netwerk en een werkend device voor iedereen. Hoe richt je als school het werken met Microsoft 365 en Teams goed in? Of hoe ga je om met digitaal toetsen en garandeer je een veilige werkomgeving, ook online? 

Om jouw onderwijsinstelling hierbij op weg te helpen hebben de onderwijsconsultants van IT-Workz en Breens Network kennis & advies, tips en ervaringen uit de praktijk verzameld op één overzichtelijke pagina:

Zo lees je bijvoorbeeld dit praktijkverhaal van  Stichting Scholengroep Leonardo Da Vinci. Van een crisisbestendige naar een toekomstbestendige aanpak: de afgelopen periode is de digitale transformatie binnen de onderwijsinstelling uit Leiden een flink aantal versnellingen doorgeschakeld.   

                                               Digitaal lesgeven
                                                                   Stichting Scholengroep Leonardo Da Vinci

"Leren zal steeds meer gepersonaliseerd plaatsvinden, daar kunnen programma’s als Microsoft Teams uitstekend een belangrijke en ondersteunende rol binnen bekleden. We hebben nu als school een goedgevulde gereedschapskist. Nu is het zaak dat we ook beleid gaan ontwikkelen rondom deze tools en toepassingen."      

Ontdek de moderne onderwijsomgeving en laat je inspireren met de nodige webinars, whitepapers en artikelen over hybride leren en lesgeven in de praktijk! Bekijk meer op de speciale thema-pagina.