War Child

War Child
Helmholtzstraat 61-G
1098 LE Amsterdam

Helmholtzstraat 61-G
1098 LE Amsterdam
Telefoon:
020-4227777
Fax:
020-4204716

War Child is in 1995 opgericht door Willemijn Verloop. Ze wilde kinderen helpen die in oorlog leven en het moeilijk hebben.

War Child helpt oorlogskinderen. Met muziek, dansen, toneelspelen. Zodat ze hun angst en verdriet vergeten.

In oorlogsgebieden worden de rechten van kinderen vaak met geweld geschonden. Het lespakket Kinderrechten laat leerlingen via het werk van War Child kennismaken met de Rechten van het Kind, en legt uit waarom het zo belangrijk is dat deze beschermd worden.

Organiseer met je klas een actie voor War Child, en wij regelen dat er gratis een voorlichter langskomt om over ons werk te vertellen. Zo help je oorlogskinderen, en geef je nog meer inhoud aan de actie!

Je kunt natuurlijk ook samen met anderen in actie komen voor War Child. Met je hele klas of sportteam, bijvoorbeeld. Of zelfs met de hele school!

Wil jij:

Een leuke stage? Oorlogskinderen helpen? Een officieel certificaat ontvangen? Doe dan jouw maatschappelijke stage voor War Child en organiseer een leuke actie. War Child helpt je graag. We geven je persoonlijke begeleiding in de vorm van een persoonlijk gesprek, een gratis pakketje met actietips, een eigen pagina op de website en een officieel certificaat.

NOG Locatie