KPC Groep

KPC Groep
Guldenberg 12
5268 KR Helvoirt
Telefoon:
085 210 15 80
Website:
https://www.kpcgroep.nl
E-mail:
kpcgroep@kpcgroep.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/KPCgroep
Twitter:
https://twitter.com/kpcgroep
Instagram:
https://www.instagram.com/kpc_groep

KPC Groep is een toonaangevend en landelijk opererend bureau voor onderwijsondersteuning, gevestigd in Helvoirt. Als moderne netwerkorganisatie zijn ze verbonden met alle lagen en niveaus van onderwijsorganisaties. Met hun diepgaande kennis en uitgebreide ervaring versnellen ze verbeter- en innovatieprocessen, waarbij ze zich nauwlettend richten op pedagogische, didactische en organisatiekundige vraagstukken van vandaag en morgen.

Het hart van hun werk ligt in het begrijpen van de 'bedoeling' van het onderwijs. Door zich te richten op maatwerkoplossingen sluiten ze naadloos aan bij de unieke context en specifieke ontwikkelbehoeften van hun klanten. KPC Groep werkt voor scholen en besturen in alle onderwijssectoren en op alle niveaus, waaronder leraren, teams en leidinggevenden. Ze zijn thuis in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, VMBO en beroepsonderwijs.

Bij alles wat ze doen, staat kwaliteit centraal. Ze streven ernaar om vertrouwen en zekerheid te bieden aan hun klanten, wat resulteert in duurzame relaties. Hun dienstverlening omvat een breed scala aan expertisegebieden, waaronder de kwaliteit van onderwijs, leiderschap, professionalisering, sociale veiligheid op scholen, doorlopende leerlijnen en onderwijs en arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren.

KPC Groep opereert als een flexibele en dynamische netwerkorganisatie. Ze kunnen putten uit een uitgebreide kennisbasis en diverse netwerken van specialisten en ervaren (interim-)managers in de onderwijssector. Zo kunnen ze oplossingen bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elke onderwijsorganisatie.

Promotie video

NOG Locatie