NOG Masterweek

Datum 19 juni 2023 - 23 juni 2023
Tijd 09:00 uur - 21:00 uur
Titel Masterweek
Regio Groningen
Plaats Groningen
Adres Zernikeplein 7
Type Anders
Doelgroepen HBO en Universiteit
Website https://www.hanze.nl/nl/evenementen/studeren/voorlichtingen/2023/06/masterweek
Samenvatting

Wil je misschien een masteropleiding volgen aan de Hanze maar ben je er nog niet over uit welke? Doe dan mee aan de Masterweek van 19 t/m 23 juni! Tijdens de Masterweek organiseren veel masteropleidingen een voorlichtingsmoment, zoals een Q&A of proefcollege, zodat jij meer te weten kunt komen over de Hanze Master(s) waar jij interesse in hebt.

 

Onderaan deze pagina vind je een overzicht met het programma: welke opleidingen doen mee en wat voor voorlichting geven ze? Meld je hieronder aan voor de voorlichting van je keuze. Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail met meer informatie over het programma en waar de voorlichting plaatsvindt.

 

Let op: er komen de komende tijd nog voorlichtingen bij, dus houd deze pagina in de gaten om niet de voorlichting van de opleiding waar jij interesse in hebt te missen. Scroll naar het programma om te zien welke opleidingen mee doen.

 

 

 

NOG Interview

Marjolein Moorman over de Amsterdamse aanpak: 'We moeten van elkaar leren wat werkt'

Normal_021118-ijplein-mw_moorman-tff_4064


De agenda van wethouder Marjolein Moorman zit behoorlijk vol. Dat is ook niet gek, met zo’n portefeuille. Als wethouder Onderwijs, jeugd(zorg) en armoedebestrijding van Ams...

NOG Column

Onderwijs in de schaduw van de bijlesindustrie

Normal_pascal_cuijpers

Het is inmiddels dertig jaar geleden dat ik mijn mavodiploma behaalde, toevalligerwijs op dezelfde school als waar ik inmiddels voor het eenentwintigste jaar werkzaam ben als docent. Ik sloot mijn middelbareschooltijd destijds af met vier zessen en twee zevens. In die tijd bestond de mavo uit C- en D-niveau. Je mocht slechts enkele vakken op C-n...

NOG Nieuwsoverzicht