Logo_images__2_

Onder de naam Innovatie Award & Route worden nieuwe of vernieuwende producten en diensten van exposanten in de schijnwerpers gezet tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Kandidaten uit het PO, VO en MBO kunnen vanaf nu tot en met 1 oktober producten of diensten voordragen. In oktober worden 30 inzendingen genomineerd. Hun innovaties zullen te zien zijn op de Innovatie Route. Dit meldt de NOT. 

Nominaties
Alle exposanten van NOT 2015 kunnen producten of diensten voordragen die in de periode van 1 februari 2013 tot en met 1 oktober 2014 in het onderwijs zijn geïntroduceerd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie sectoren: PO, VO en MBO. Per sector worden in oktober 2014 tien inzendingen genomineerd door de jury, bestaande uit Andrew Niemeijer (vice voorzitter LerarenKamer), Tinque Klapwijk (Leraar van het jaar 2013 PO), Jan Willem van den Bos (Leraar van het jaar 2013 VO) en Sara Albone (Leraar van het jaar 2013 MBO). Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet een product of dienst een duidelijke verbetering zijn voor het onderwijs, significant voordeel opleveren en goed scoren op bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid in de klas. 
 
Innovatieroutes
Alle nominaties worden vermeld in een bezoekersnieuwsbrief en op de website www.not-online.nl. Via die weg kunnen bezoekers per sector een stem uitbrengen op hun favoriete innovatie. Daaruit volgen drie publieksprijswinnaars, die tijdens de eerste beursdag op dinsdag 27 januari de publieksprijs ontvangen. Diezelfde dag worden ook de winnaars volgens de vakjury bekendgemaakt. De genomineerden zijn tijdens de beurs onderdeel van de NOT Innovatieroute.
 
Kijk voor meer informatie, het reglement en het aanmeldingsformulier op de website
 
© Nationale Onderwijsgids