Logo_fb-logo-het-grote-gymfeest-2014

In de week van 18 tot 25 oktober wordt er in het hele land bij vrijwel alle gymnastiekverenigingen veel georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met de gymsport. Op maandag 20 oktober vind het Grote Gymfeest in zowel Wapenveld als in Heerde plaats. Alle basisschoolkinderen kunnen dan kennismaken met de sport. Dit meldt de Gemeente Heerde. 

Met Het Grote Gymfeest wil ambassadeur Epke Zonderland zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met dansen, gymmen, turnen of springen. De gymnastiekvereniging Pegasus Heerde en Gymnastiekvereninging Wapenveld verlenen haar medewerking om van dit feestje een groot succes te maken.
 
Iedereen die op de basisschool zit kan kennis komen maken met de gymsport op maandag 20 oktober. De toegang is gratis en voor iedereen van groep 3 tot en met 8. In de ochtend vindt het Grote Gymfeest plaats in Wapenveld. Van 10.00 – 12.00 uur is er een opblaasbare tumblingbaan, grote trampoline’s, just dance, klim en klautertoestellen en allerlei opblaasbaar materiaal. ’s Middags van 14.30 – 16.30 uur is het feestje in de Faberhal in Heerde.
 
© Nationale Onderwijsgids