sjors sportief sport halderberge basisschool

HALDERBERGE - Vanaf morgen kunnen leerlingen van basisscholen in de gemeente Halderberge zich inschrijven voor één of meer van de in totaal vijftig sportkennismakingscursussen van het schoolsportproject 'Sjors Sportief'. Doel van dit project is dat kinderen op een gemakkelijke en toegankelijke manier kunnen kennismaken met verschillende sporten.

In het kader van 'Sjors Sportief' bieden twintig Halderbergse verenigingen van oktober tot en met juni cursussen aan. Ieder kind betaalt voor de meeste cursussen 6 euro per cursus. De cursusduur varieert van drie tot acht lessen. Inschrijven kan via Sjorssportief.nl.

De gemeente stak het schoolsportproject in een nieuw jasje door samen te werken met 'Sjors Sportief'. Het resultaat hiervan zijn mooie schoolsportboekjes en de mogelijkheid om zich online in te schrijven. Deze week zijn de boekjes in de klassen uitgedeeld.

Ook is voor 'Sjors Sportief' een tekenwedstrijd georganiseerd. Gisteren heeft sportwethouder Jan Paantjens prijzen overhandigd aan de twee winnaars van deze wedstrijd. Hun tekeningen staan op de voor- en achterkant van het schoolsportboekje.

 

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres