Normal_images__4_

Op woensdag 25 juni organiseert het ROC van Twente het jaarlijkse MBO+ Event. Op het voorlichtingsevenement is informatie te verkrijgen over de versnelde mbo-opleidingen en mbo-plusopleidingen die het ROC biedt. Medewerkers en studenten staan klaar om bezoekers persoonlijk te woord te staan en van studieadvies te voorzien. Dit meldt het ROC van Twente. 

De versnelde één- of tweejarige mbo-opleidingen en mbo-plusopleidingen van het ROC van Twente zijn bedoeld voor havisten die nog niet meteen willen doorstromen naar het hbo, mbo-studenten met een afgeronde niveau 3 of 4 opleiding die een andere richting op willen, of voor hbo’ers zonder diploma. Tevens zijn er mogelijkheden voor havisten en vwo’ers die gezakt zijn om een combiopleiding te volgen en in één jaar twee diploma’s te behalen.
 
Het MBO+ Event wordt gehouden van 17.00 tot 20.00 uur op 25 juni. Het evenement vindt plaats op ROC-locatie De Gieterij 200 in Hengelo. Klik hier om te zien voor welke opleidingen informatie verkregen kan worden op de dag. 
 
© Nationale Onderwijsgids