Normal_autisme_jongen__compfight_

Raeger organiseert op 8 oktober het symposium 'Early intervention bij autisme' in Amsterdam. Studies uit onder andere Amerika zouden aantonen dat kinderen met autisme zich beter ontwikkelen als ze op jonge leeftijd behandeld worden. Op het symposium houdt Raun Melmed uit de Verenigde Staten een lezing, hij is specialist op het gebied van met name early intervention bij autisme. Dit meldt Raeger, autismecentrum. 

Raun Melmed is medisch directeur van het Melmed Center en oprichter en medisch directeur van Southwest Autism and Resource Center (SARRC). Op het symposium vertelt hij de aanwezige deskundigen over early intervention en zal een training geven om signalen bij kinderen zo vroeg mogelijk te herkennen. Ook geeft hij adviezen over het behandeltraject.

Het symposium zou aanvankelijk plaatsviden op 26 mei maar de bijeenkomst is nu verplaatst naar 8 oktober 2015. Het symposium is die dag van 13.30 tot 20.30 uur. Het is bedoeld voor onder andere docenten, schoolartsen, pedagogen, logopedisten en therapeuten. De kosten zijn 250 euro inclusief diner en alle hapjes en drankjes. Aanmelden kan nog tot 1 september kan door een mail te sturen naar info@raeger.nl, onder vermelding van uw BIG-nummer, NAW gegevens en de organisatie waarvoor u werkt. De exacte locatie van het symposium in Amsterdam wordt nog bekend gemaakt.

© Nationale Onderwijsgids