Logo_kpc_groep_logo

KPC Groep biedt in het Jeroen Boschjaar 2016 een prikkelend leiderschapsprogramma aan: ‘Leiderschap is meesterschap’. Het programma is geïnspireerd op het werk van een van ’s werelds meest bewonderde kunstenaars.

‘Leiderschap is Meesterschap’ omvat zeven workshops van één dag die u alle zeven kunt volgen of modulair. Als vertrekpunt voor ons programma hebben we de zeven hoofdzonden gekozen. Dat doen we omdat leiders zich meestal niet op de hoge gronden van de morele principes bevinden, maar in het moerassige laagland van het dagelijks leven. Leidend principe van het programma is dat de deelnemers zich meer bewust zijn van de verlokkingen die in het dagelijks leven voor hen op de loer liggen, zonder daaronder te lijden. Zelfbewustzijn tekent een goede leider, een leider die zich bewust is van de eigen zonden en deugden.

Op 29 maart is de kick-off van het leiderschapsprogramma. Met vijftien personen gaan we in een programma van één dag langs de zeven hoofdzonden en deugden van de mensheid. Met Jeroen Bosch als inspirator. Uw verhaal in uw rol als leider staat daarbij centraal. Deze dag is de kick-off van het leiderschapsprogramma met zeven modules. De flyer van het leiderschapsprogramma is hier te downloaden. Inschrijven kan hier.

(Dit is een advertorial)