basisschool het kleurenorkest logo

LIMMEN - Aanstaande woensdag organiseert basisschool Het Kleurenorkest in Limmen een informatieochtend voor ouders. Het Kleurenorkest is de eerste school in Nederland die het Natuurlijk Leren vormgeeft vanuit de pijlers: Neuro-Linguïstische Programmering (NLP), Systemische Benadering en Oplossingsgericht Werken.

Volgens Het Kleurenorkest zijn deze methodieken uitstekende hulpmiddelen voor de pedagogische en didactische benadering van kinderen, zodat een zo gezond mogelijk klimaat ontstaat om te leren, te werken, te spelen, en vooral werkelijk gezien en begeleid te kunnen worden. De leerkrachten zijn hierin geschoold.

De initiatiefnemers van de school zijn er van overtuigd dat kinderen in deze tijd op een andere wijze informatie tot zich nemen. Niet ieder kind leert op hetzelfde moment dezelfde kennis en ook nog niet in hetzelfde tempo. Reden voor de school om meer aan deze persoonlijke en natuurlijke wens tegemoet te komen.

Deze informatieochtend wordt gehouden op woensdag 6 maart aan de Oosterzijweg 8 in Limmen. Belangstellenden zijn welkom tussen 09:30 en 11:00 uur. Bezoek de website van Het Kleurenorkest voor meer informatie.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink