6 juni 2013 om 11:10
< 1 min lezen

Bachelor’s Award 2013 voor HAS Den Bosch

WAGENINGEN - Tijdens het minisymposium The Bachelor’s Battle riep het Voedingscentrum vier hbo-studenten Food Design & Innovation van HAS Den Bosch uit tot winnaar van de Bachelor’s Award 2013. De door hen bedachte saus Oventopper levert volgens de jury een bijdrage aan een gezond en duurzaam eetpatroon. Dat meldt de website van FoodHolland.

Vanuit tien hbo-opleidingen en universitaire opleidingen werden veertig ideeën ingestuurd. De jury bestond uit vertegenwoordigers van de levensmiddelenindustrie, retail, Consumentenbond, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het ministerie van Economische Zaken en het Voedingscentrum.

De saus Oventopper staat garant voor een makkelijke en gezonde bereiding van vis. Het product bevat duurzame ingrediënten en heeft een lage kostprijs. De saus kwam als winnaar uit de bus, omdat deze volgens de jury het eten van vis kan stimuleren.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van hbo
    • HBO

    Voornamelijk Duitse studenten volgen een opleiding in Limburg

    Gisteren om 14:08
    • HBO

    Vanaf 2026 kunnen Google en Microsoft vervangen worden voor Europese clouddienst in onderwijs

    Gisteren om 09:46

Aankomende evenementen

27 Nov
De Buitenlandbeurs
  • Utrecht
28 Nov
PROMIS-ES symposium
  • Landelijk
03 Dec
Oratie Daan van Uhm
  • Limburg