Hogeschool HAS Den Bosch

Hogeschool HAS Den Bosch
Onderwijsboulevard 221
5223 DE Den Bosch
Telefoon:
073 - 692 36 00
Website:
http://www.hasdenbosch.nl/
E-mail:
info@hasdb.nl

Een krachtig kenniscentrum in de agri en food business en de groene omgeving. Zo kan HAS Den Bosch het best omschreven worden. Met 1850 voltijdstudenten en daarnaast 1000 deeltijdsstudenten bij HAS KennisTransfer is HAS Den Bosch een snelgroeiende hogeschool. Naast eigentijds staat HAS Den Bosch ook bekend als uiterst marktgericht. Ondernemen en ondernemerschap zijn vaak terugkerende begrippen.
En dat is niet vreemd: 80 procent van de afgestudeerden komt in het bedrijfsleven terecht,waarvan een kwart als directeur-eigenaar in uiteenlopende branches. De motor die HAS Den Bosch draaiend houdt, is de dynamische driehoek van studenten, bedrijfsleven en docenten. Deze driehoek kan op HAS Den Bosch gerust heilig verklaard worden. De partijen inspireren elkaar zodat het onderwijs op een hoog niveau blijft, het kennisniveau aansluit bij het bedrijfsleven en docenten in staat zijn het studieproces verder te verrijken.

De driehoek staat ook aan de basis van de continue vernieuwing van opleidingen. Geïnspireerd door vragen uit het bedrijfsleven of door geconstateerde ambities bij studenten, werkt HAS Den Bosch aan actualisering en flexibilisering van de onderwijsprogramma’s. De dagelijkse beroepspraktijk is bij die vernieuwing steeds het vertrekpunt.

NOG Locatie