6 juni 2013 om 07:10
< 1 min lezen

Bachelor’s Award 2013 voor HAS Den Bosch

WAGENINGEN - Tijdens het minisymposium The Bachelor’s Battle riep het Voedingscentrum vier hbo-studenten Food Design & Innovation van HAS Den Bosch uit tot winnaar van de Bachelor’s Award 2013. De door hen bedachte saus Oventopper levert volgens de jury een bijdrage aan een gezond en duurzaam eetpatroon. Dat meldt de website van FoodHolland.

Vanuit tien hbo-opleidingen en universitaire opleidingen werden veertig ideeën ingestuurd. De jury bestond uit vertegenwoordigers van de levensmiddelenindustrie, retail, Consumentenbond, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het ministerie van Economische Zaken en het Voedingscentrum.

De saus Oventopper staat garant voor een makkelijke en gezonde bereiding van vis. Het product bevat duurzame ingrediënten en heeft een lage kostprijs. De saus kwam als winnaar uit de bus, omdat deze volgens de jury het eten van vis kan stimuleren.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van hbo
    • HBO

    Mbo-vacatures staan open, maar het aantal hoogopgeleiden neemt steeds meer toe

    Vandaag om 12:53
    • HBO

    Hogeschool Inholland en Spaarne Gasthuis gaan samenwerken in oncologische zorg

    Gisteren om 10:01

Aankomende evenementen

22 Sep
Webinar ‘Burgerschapsbeleid in de praktijk’
  • Utrecht
24 Sep
Opleiding: Spanningen op school
  • Utrecht
24 Sep
Nederlands Congres Schoolaanwezigheid 2025
  • Gelderland