16 maart: Digitaal Talent Dag in Groningen

Op 16 maart 2020 vindt de Digitaal Talent Dag plaats in Groningen, met deelname van minister Slob en minister Van Engelshoven. Onder meer leraren, onderwijsontwikkelaars, schoolleiders en bestuurders die betrokken zijn bij onderwijsvernieuwing en voorbereid willen zijn op digitale innovaties die daarin een belangrijke rol spelen, zijn deze dag aanwezig. Dit meldt het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

Onze samenleving en onze economie digitaliseren. Dit brengt niet alleen kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Om het bedrijfsleven, de wetenschap en maatschappelijke organisaties kennis te laten delen, om elkaar te inspireren en uit te dagen wordt de Conferentie Nederland Digitaal georganiseerd in het MartiniPlaza in Groningen.
 

Onderwijsvernieuwing

Leraren, onderwijsontwikkelaars, schoolleiders en bestuurders die betrokken zijn bij onderwijsvernieuwing en voorbereid willen zijn op digitale innovaties die daarin een belangrijke rol spelen, gaan op maandag 16 maart naar de Digitaal Talent Dag in Groningen. Het programma biedt uitnodigende sessies, keynotes en een uitgebreide innovatiemarkt.
 
Aanmelden voor de Digitaal Talent Dag is mogelijk via deze website. Kijk voor meer informatie over de Digitaal Talent Dag op nederlanddigitaal.nl
 
Door: Nationale Onderwijsgids