Stichting Kinderopvang Huizen

Stichting Kinderopvang Huizen
Huizermaatweg 356
1276 Huizen

Postbus 3060
1270 EB Huizen
Telefoon:
035-7200320

Wij bieden in Huizen professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze kinderdagverblijven bieden opvang voor de allerkleinsten tot 4 jaar op alle werkdagen van 7.30 tot 18.30 uur. Voor de kinderen van de basisscholen in Huizen en omgeving verzorgen wij voor-, tussen- en naschoolse opvang waar kinderen tussen 4 en 13 jaar buiten de schooltijden en tijdens schoolvakanties of extra openingsdagen terecht kunnen.

Kinderopvang is ons vak. Alles wat we doen staat in dienst van kinderen. Onze kernopdracht is bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en hen stimuleren door creativiteit en aandacht. Worden wat je bent, is wat we graag zien gebeuren en wat we op allerlei manieren ondersteunen. We zorgen ervoor dat ouders met een gerust hart kunnen werken of studeren. Onze pedagogisch medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Elke dag weer bewijzen zij hun betrokkenheid, niet alleen door kinderen te verzorgen, maar door hen uit te dagen tot een volgende ontwikkelingsstap.

Een basis van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid en vooral veel plezier staat bij ons voorop!

Wilt u meer weten over onze organisatie, neem dan contact op met het service bureau, Planning & Plaatsing, tel. 035 720 03 20 . Onze medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt bij informatie over plaatsing en kunnen ook alle administratieve vragen beantwoorden.

De voertaal binnen de stichting is Nederlands.

NOG Locatie