Meer schoolvoetbaltoernooien voor het speciaal onderwijs

Afgelopen schooljaar zijn er vier Schoolvoetbaltoernooien georganiseerd voor scholen in het speciaal onderwijs. Dit jaar komen er nog meer toernooien bij, zodat meer scholen mee kunnen doen aan KNVB Schoolvoetbal. Dit meldt de KNVB.

Dit seizoen hebben tien verenigingen zich gemeld om de toernooien te organiseren voor cluster 3-scholen. Teams kunnen zich inschrijven voor twee categorieën: ‘Onder 12’ en ‘Onder 14’. 

Data Schoolvoetbaltoernooien

In het noorden van Nederland organiseert HS’88 uit Hoogezand een schoolvoetbaltoernooi op 5 juni aanstaande. In het oosten organiseert AZC Zutphen op woensdag 12 juni een toernooi en in het zuiden zijn er welgeteld drie toernooien: bij SVG Tilburg op woensdag 15 mei, bij Terneuzense Boys op vrijdag 14 juni en bij MBC’13 Maasbracht op woensdag 22 mei.

In het westen vinden er dit jaar vijf schoolvoetbaltoernooien voor het speciaal onderwijs plaats: bij ZVC’22 Zaandam op dinsdag 16 mei, bij FC Purmerend op woensdag 22 mei, bij DVV Delft op woensdag 29 mei en bij BFC Bussum op woensdag 22 mei. Ook in de gemeente Utrecht komt er een toernooi, maar de locatie en datum zijn nog niet vastgelegd. Scholen voor het speciaal onderwijs die zich willen inschrijven, kunnen dat doen op de website van de KNVB.