Normal_1280px-giel_beelen_during_serious_request_2012

Radio-dj en presentator Giel Beelen is op 3 december te gast op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hij zal deelnemen aan het Fontys Denk Groter Debat dat wordt georganiseerd door de opleiding Communicatie. Het debat staat voor een groot deel in het teken van de jaarlijkse actie Serious Request van de radiozender 3FM. Dit meldt Fontys.

De Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen studenten van de Fontys hogeschool en spraakmakende personen uit het bedrijfsleven, de entertainment, politiek of sport. Het doel van de debatten is om studenten te inspireren en stimuleren 'groter' te denken door het contact met bekende Nederlanders die dit al in praktijk brengen.

Giel Beelen zal op 3 december te gast zijn in het Muziekgebouw Eindhoven. Studenten mogen hem vragen stellen of gewoon als toeschouwer aanwezig zijn bij het debat. Aanleiding voor dit debat is voor een groot deel de goede doelen actie 3FM Serious Request waarbij dj's van de radiozender een week lang opgesloten zitten in het Glazen Huis om aandacht te vragen voor een goed doel van het Rode Kruis. Dit jaar staan kinderen en jongeren in oorlogsgebieden centraal tijdens de actie. Giel Beelen heeft al acht edities van het Glazen Huis gedaan.

Aanmelden voor het debat kan op website van Fontys Hogeschool. Het debat wordt daarnaast live uitgezonden via internet en later in verkorte versie op Omroep Brabant en L1.

© Nationale Onderwijsgids