Normal_c4f023c1-4d4c-4163-b30d-ac5cd9da3bae

Een groep van 180 studenten van de NHTV internationale hogeschool Breda, bekend om de opleidingen toerisme en vrije tijd, gaan vandaag live reportages in de hoofdstad maken op de thema's cultureel, sport, events en nieuws. De studenten van de volgens Elsevier beste specialistische hogeschool van Nederland die via de live rapportages de meest pure vorm van burgerjournalistiek bedrijven zullen ook aan de tand gevoeld worden door een jury. Dat meldt Ubideo.

De studenten zullen onder andere de historische grachten, het Leideseplein, het Rembrandplein en het Spiegelkwartier aandoen. Passend bij de millennial generatie zullen de jongeren via het live streaming platform Ubideo tijdens een live rapportage hun belevenissen delen en van commentaar voorzien. Op de voor dit event special aangemaakte Ubideo kanaal kunnen belangstellenden de meer dan 100 livestreams van de live rapportage volgen en de interactie opzoeken met de jongeren.

De jury bestaande uit nieuwe media experts zullen beoordelen welke student de beste livestream heeft weten te maken. De bekendmaking hiervan is ook op de website van het streamingplatform Ubideo te volgen.

© Nationale Onderwijsgids