Logo_insite_visualnationaleonderwijsgids

Om de paar jaar is een nieuwe generatie ‘de jeugd van tegenwoordig’, die in het middelpunt staan van de belangstelling. Een paar jaar lang zijn zij het voorbeeld van alles dat hip is. De laatste paar jaren was dat Generation Y – de Millenials. Nu is een nieuwe generatie in opkomst: Generation Z, jongeren geboren tussen 1996 en 2010. Nu zijn ze nog aan het studeren maar binnenkort is het aan hen!

Jongeren vroeger & nu
Als onderzoeksbureau is InSites Consulting gespecialiseerd in onderzoek bij jongeren. Voor ons is het dan ook belangrijk dat we goed weten wat de nieuwste trends zijn bij jongeren, zowel bij Generation Y als bij Generation Z. Dit onderzoek gaat over trends bij Generation Z, zodat we kunnen vergelijken tussen de verschillende generaties. Hierbij willen we graag weten wat de trends zijn volgens jongeren zelf maar ook wat die zijn volgens andere generaties.

De uitdaging
Hiervoor hebben we een toffe Detective game ontwikkeld, waar je als een echte Trendwatcher samen met anderen op zoek kan gaan naar de belangrijkste trends bij jongeren vandaag. Door deel te nemen kan je vouchers van 20 of 50 euro winnen en kan je ook een heleboel bijleren over de jongeren van vandaag in België en Nederland.

Wil je deelnemen aan dit leuke onderzoek en samen met ons meedenken over de nieuwste trends bij jongeren? Klik dan op de link om deel te nemen aan de Detective Game! Als je iemand anders kent die interesse zou kunnen hebben om deel te nemen aan dit onderzoek kan je deze link ook altijd doorsturen.

Wil je meer weten over het onderzoek dat we al gedaan hebben naar jongeren of heb je andere vragen? Dan kan je altijd terecht op www.insites-consulting.com

(advertorial)