Logo Inholland hogeschool

De genomineerden voor de Inholland Topsportprijs 2014 zijn bekend. Trampoline-springster en Human Resource Management student Romana Schuring is genomineerd. Kim Polling, judoka en pabo-student, komt ook in aanmerking. Net als Paola van der Veen, Media en Entertainment Management studente en voetbalster. De prijs wordt uitgereikt aan de Inholland student met de beste mix van studieresultaten en sportuitslagen. Dit meldt Inholland. 

De Inholland Topsportprijs wordt dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. Paola van der Veen is dit jaar voor het eerst genomineerd voor de prijs. Romana Schuring heeft nog niet eerder gewonnen, maar werd al wel genomineerd. Kim Polling won de prijs al twee keer, in 2011 en in 2013. 
 
Topsporters krijgen van Hogeschool Inholland de mogelijkheid om hun sportieve carrière te combineren met een hbo-opleiding. Dit doen zij door onder anderen het studieprogramma aan te passen. Ook worden er soms financiële tegemoetkomingen verstrekt waarmee de topsporters kunnen werken aan een duurzame beroepscarrière. De winnaar van de Inholland Topsportprijs krijgt 1000 euro uitgereikt van het College van Bestuur. 
 
© Nationale Onderwijsgids