Normal_onderwijs_docent_klas_school

Op donderdag 12 maart is de zesde editie van de landelijke Docentendag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen van een programmalijn binnen de Vakroute. Het dagthema is dan ook: 'De vakroutedocent en de vernieuwde examenprogramma's: veranderen, ontwerpen en verbeteren'. De Docentendag wordt gehouden in Conferentiecentrum Mennorode in Elspeet. Dit meldt de Vakcollege Groep.

Dit jaar is er een nieuwe opzet voor de Docentendag. Na het plenaire deel volgt dit jaar een werkmiddag in plaats van een serie korte workshops. Twee en een half uur lang kunnen docenten en projectleiders aan het werk met drie verschillende onderwerpen, namelijk de Vakroute Techniek, de Vakroute Mens & Dienstverlenen en het onderwerp Vakroute Expert. De voorkeur voor Vakroute kan bij aanmelden worden aangegeven.

De Docentendag is van 12:00 tot 19:30 uur. Tot en met 5 maart kunnen geïnteresseerden zich hier nog aanmelden. Per Vakroute kunnen zich drie personen aanmelden. Extra personen aanmelden kan tegen een tarief van 100 euro per persoon. 

© Nationale Onderwijsgids