Normal_image002

Inholland Academy verzorgt vanaf 29 oktober de verkorte post-hbo opleiding Bedrijfskunde op Hogeschool Inholland Diemen. Binnen dit traject wordt er in slechts 8 maanden bedrijfskundige kennis op strategisch niveau verkregen. Na het volgen van de opleiding kan de deelnemer direct kan doorstromen naar het Fast Track MBA-programma van Business School Nederland. Hierdoor kan de deelnemer in twee jaar de internationaal erkende MBA-graad behalen. Dat meldt Inholland Academy.

‘Hoe vergroot u de waarde en het succes van uw organisatie?’ Deze vraag staat centraal binnen de registeropleiding Bedrijfskunde. Na afloop hebben deelnemers strategische kennis van alle facetten van bedrijfskunde, waaronder verandermanagement, HRM, marketing en financieel management. Daarbij zorgt het Fast Track MBA-traject voor een verkorte route naar een MBA-graad.

Inholland Academy, het na- en bijscholingsinstituut van Hogeschool Inholland, biedt een groot aantal gecertificeerde (CPION-erkende) onderwijsprogramma’s voor onder andere de zakelijke markt. Zowel professionals als bedrijven in de sectoren zakelijke dienstverlening, bouw, techniek, onderwijs, gezondheidszorg en welzijn kunnen op negen leslocaties in de Randstad, waaronder Hogeschool Inholland Diemen, terecht voor onder andere de opleidingen Integraal Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement, Schuldhulpverlening, HRM NEMAS, Middle Management NEMAS en Management en Bedrijfskunde voor het Middenkader.