Logo_koninklijke_kentalis_logo

Soms loopt de taalontwikkeling niet vanzelf en kan het kind zich niet of onvoldoende uiten. Welke signalen moet ik dan zien? Wat is normaal en wanneer moeten alarmbellen gaan rinkelen? Deze vragen komen aan bod tijdens de open dag van Kentalis in Maastricht, zo meldt de organisatie.

Tijdens de open dag komen onderwerpen aan bod als hoe een dag vroegbehandeling eruit ziet voor kinderen van twee tot vijf jaar, welke thema's Kentalis inzet voor taalontwikkeling van kinderen en of de organisatie ook behandeltrajecten op maat kan aanbieden.

Op de open dag zijn drie workshops te bezoeken: Nederlands met Gebaren, Klet's-sing en 'niet pratende peuter'. Deelnemen aan de workshop kon door aanmelding via maastricht@kentalis.nl. In de mail moeten naam, organisatie en aantal personen vermeldt worden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over de open dag en de workshops is hier te vinden.

Kentalis is specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperkingen in horen of communiceren. Zij zijn doof, (ernstig) slechthorend of doofblind. Of zij hebben moeite met taal en spraak, mogelijk in combinatie met autisme. 

© Nationale Onderwijsgids