Logo_rekenen_voor_je_leven

De saaie sommen vervangen door rekenlessen die met je eigen leven te maken hebben: een vernieuwende blik op de rekkenlessen van nu. Letterkoning Edward van de Vendel, getallenkeizerin Ionica Smeets en meesterillustrator Floor de Goede nemen in dit kinderboek afscheid van saaie sommen en introduceren rekenlessen uit het dagelijks leven: hoe word je rijk? Zijn ijsjes overal en altijd even koud? Hoe win je alle spelletjes? Lees hieronder hoe je één van de twee exemplaren kunt winnen. 

Om kans te maken op een exemplaar van Rekenen voor je leven die wij via Uitgeverij Nieuwezijds mogen weggeven, retweet je onze tweet en reageer je onder dat bericht. Simpel! Op 15 november maken we de twee winnaars bekend.

Over Rekenen voor je leven

Groep zeven van de Rover Hoepsika-school komt in opstand tegen hun saaie rekenboek. De klas sluit een contract met hun juf en meester: dit jaar gaan ze rekenen met vragen die belangrijk zijn voor hun leven. Iedereen één vraag. Elke week één vraag. Die nieuwe rekenlessen zullen alles veranderen.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Nieuwezijds. Wil je het boek nu al hebben? Je kunt hem kopen voor 18,95 euro.

Door: Nationale Onderwijsgids