Normal_eh_juf

Wil jij een kijkje nemen in de klas van een bevlogen leerkracht? Doe dan mee met onze winactie op Facebook en maak kans op het boek ‘Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?’ van Naomi Smits. Voor Trouw en Juf & Meester schrijft ze regelmatig columns en die zijn nu – samen met veel nieuw materiaal! – gebundeld in een boek. Deel onder onder ons Facebookbericht jouw grappige anekdote van een leerling en maak kans op één van de drie exemplaren. 

Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? is de eerste columnbundel van juf en columnist Naomi Smits bij uitgeverij Pepper Books. Naomi staat al tien jaar voor de klas in het basisonderwijs. In haar columns geeft Naomi een kijkje achter de schermen en laat ze zien wat het onderwijs zo bijzonder maakt.

De columns van juf Naomi bevatten herkenbare situaties, grappige anekdotes en hilarische uitspraken van haar leerlingen, maar ook actuele onderwerpen zoals het lerarentekort en de toenemende werkdruk. In haar columns durft ze kritische vragen te stellen en is ze niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? bevat haar beste columns, niet eerder gepubliceerde stukken en inspirerende quotes en stellingen. 

Kans maken op een exemplaar?

Ga dan snel naar dit Facebookbericht en laat ons jouw leukste anekdote weten!

Door: Nationale Onderwijsgids